Csupán néhány órája volt a pulmonológiai intézetnek, hogy felkészüljenek a Pesti úti otthonból érkező idős betegek fogadására

koronavírus Pulmanológiai Intézet idősek
Vágólapra másolva!
Csupán néhány órája volt felkészülni az Országos Korányi Pulmonológiai Intézet munkatársainak, hogy fogadni tudják a Pesti úti idősek otthonából érkező idős betegeket. Az intézmény szerint példátlan együttműködés zajlik az országban, és megköszönték a rendőrök, a mentősök és a katasztrófavédelmi szakemberek munkáját.
Vágólapra másolva!

Példátlan együttműködés és összefogás zajlik az országban‼️ - írta a Facebookon péntek este az Országos Korányi Pulmonológiai Intézet, ahova átszállították a Pesti úti idősek otthonából a koronavírussal fertőzött idős gondozottakat.

Mialatt az Operatív Törzs szervezésében útnak indultak nagy mennyiségben a lélegeztetőgépek intézetünkbe, hogy a betegeket biztonsággal el tudjuk látni, addig a katasztrófavédelem szakemberei segítségével kialakítottuk az osztályokat - írták.

Néhány óra volt csak felkészülni az idős betegek fogadására Forrás: Simon Péter Gellért

Ahogy fogalmaztak:

Nagyon fontos és jó érezni, hogy nem vagyunk egyedül. Köszönjük mindenkinek! - zárul a bejegyzés, megköszönve a rendőrség, az Országos Mentőszolgálat és az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság munkatársainak segítségét.