Marad a meleg, akár 24 fok is lehet

tavasz, időjárás, napfelkelte, napsütés, Budapest
Vágólapra másolva!
Húsvét végéig kitart a kellemes, tavaszi idő. A legmagasabb hőmérséklet néhol akár 24 Celsius-fok is lehet. Jövő hét elején azonban újabb erős lehűlés jön: egyes területeken még hózáporok is kialakulhatnak - írja előrejelzésében a Köpönyeg.hu.
Vágólapra másolva!

Nagyszombat: Fátyol-és gomolyfelhők zavarják a kellemes tavaszi napsütést, eső nem lesz. A változó irányú szél gyenge marad, front sem lesz felettünk.

17 és 22 fok

között alakul a hőmérséklet.

Húsvétvasárnap: Változó felhőzet mellett többórás napsütésre számíthatunk. Csapadék nem alakul ki. A déli, majd a délkeleti szél fokozatosan megélénkül. Reggel 6, délután 21°C körüli értékeket mérhetünk.

Húsvét végéig tart a tavaszi meleg Fotó: Csudai Sándor - Origo

Húsvéthétfő: Napközben egyre jobban megnövekszik a felhőzet, de csapadék inkább csak késő estétől az északi tájakon fordulhat elő. Napközben a délnyugati, estétől az északnyugati szél erősödik meg. 20-24 fokos csúcsérték valószínű.

Kedd: A nap első felében szórványosan fordul elő eső, zápor, majd a déli óráktól észak felől csökken a felhőzet, és délután már csak

egy-egy futó zápor, vagy hózápor

alakul ki. 10-12 fok köré esik vissza a hőmérséklet.

Szerda: Sok napsütés, kevés felhő ígérkezik, csapadék nem lesz. Reggel országszerte lehet gyenge fagy, délutánra 13 fok köré melegszik a levegő.