Nyolc autót ajánlott fel a Suzuki az esztergomi kórháznak

Suzuki
Esztergom, 2020. március 18. Az esztergomi Suzuki gyár 2020. március 18-án. A Magyar Suzuki Zrt. vezetése 2020. március 23-tól április 3-ig leállítja az esztergomi gyártást. A tervezett leállás 3200 dolgozót érint. MTI/Szigetváry Zsolt
Vágólapra másolva!
A Magyar Suzuki Zrt. a kialakult rendkívüli helyzetben mindent megtesz azért, hogy segítse az egészségügyben dolgozókat. A korábbi maszk- és kézfertőtlenítő adomány után ezúttal összesen 8 személygépkocsi felajánlásával támogatja az esztergomi Vaszary Kolos Kórházat, így segítve az intézményben dolgozók munkáját. A vállalat a személyautókat a mai napon a kórház rendelkezésére bocsátotta.
Vágólapra másolva!

A koronavírus-járvány minden szektorra komoly terhet ró, ám az egészségügyben dolgozók munkája jelenleg különösen küzdelmes és megerőltető. A Magyar Suzuki Zrt. közel 30 éves magyarországi működése során mindig kiállt a helyi közösségek mellett, ezért felelős vállalatként továbbra is mindent megtesz, hogy segítse azok munkáját, akik ebben a nehéz időszakban is a frontvonalban küzdenek.

Az esztergomi Suzuki-gyár Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt

A vállalat a Magyarországon közönségkedvenc Suzuki Vitara és SX4 S-CROSS személyautó-típusokból ajánlott fel, típusonként négy-négy autót az esztergomi kórház orvosai és ápolói részére, akik így a járvány ideje alatt könnyebben és biztonságosabban közlekedhetnek.

- mondta el dr. Urbán László, a Magyar Suzuki Zrt. vezérigazgató-helyettese.