A Duna-part Feszt a legnagyobb magyar előadókat sorakoztatja fel

Idén harmadik alkalommal rendezik meg a 2024. július 4-6. között zajló, nagy népszerűségnek örvendő ráckevei Duna-part Fesztet.

Duna-part Feszt 2024
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Idén július 4-6. között kerül rendezik meg a nagy népszerűségnek örvendő ráckevei Duna-part Fesztet. A természetközeli fesztivál helyszíne nagyon különleges, hiszen Ráckevén, a Duna partján lévő csodálatos Savoyai-kastélypark ad helyet már harmadik éve a fesztiválnak. Az eldugott vízparti helyszín és a családias légkör elengedhetetlen része annak a speciális hangulatnak, amit a Duna-part Feszt nyújt a közönségnek. 

A Duna-part Feszt 2024

A fellépők minden évben óriási sikert aratnak, hiszen a legnépszerűbb magyar zenei előadók sorakoztak fel a fesztiválon. Idén is nagy favoritok lépnek fel: Majka, Follow the Flow, ByeAlex és a slepp, Manuel, T.Danny, Dzsúdló, Bruno X Spacc, Lotfi Begi.

dunapart feszt koncert sajto2

- Majkáékat minden évben meghívtuk, de sajnálatos módon koncert időpont ütközések miatt nem sikerült összehoznunk a fellépésüket, épp ezért óriási öröm számunkra, hogy idén végre sikerült – jegyezte meg Spaics Igor a fesztivál egyik szervezője.

- Szeretjük a kisebb méretű, hangulatos fesztiválokat, mint amilyen a Duna-part Feszt. Több éve tervben volt már, hogy fellépünk náluk és nagyon örülünk, hogy idén ott lehetünk ezen az extra helyszínen, a „bejövős” fesztiválon. Nekünk bejön – nyilatkozta Majoros Péter, Majka.

majka sajto2

A fesztivál jellege is egyedi. Az egyszerű megközelíthetőség miatt ez nem egy ottalvós fesztivál, a helyszínen nincs alvási lehetőség, hanem csak koncert helyszínként működik. A kastélypark a HÉV végállomástól 10 percre található, ráadásul a szervezők a fesztivál idejére éjszakai HÉV járatokat is biztosítanak a koncertek utáni hazajutás megkönnyítése érdekében. 

Az extra helyszín, a speciális hangulat, a népszerű előadók és a fesztivál egyedülálló jellegéből ered az egyedi elnevezés: a „bejövős” fesztivál.

dunapart feszt koncert sajto1

Program

Időpont: 2024. július 4-6.

Helyszín: Ráckevei Savoyai-kastély előtti park, Ráckeve, Kossuth Lajos u. 84.

07.04. Csütörtök

MAJKA, T. DANNY, POGÁNY INDULÓ, KISÉ, LMEN PRALA, KEFÍR/V-TECH, YAMINA, JAURI.

07.05. Péntek

DZSÚDLÓ, LIL FRAKK, BRUNO X SPACC, IBBIGANG, ANIMAL CANNIBALS, STERBINSZKY X MYNEA, STADIUMX.

07.06. Szombat

BYEALEX ÉS A SLEPP, FOLLOW THE FLOW, MANUEL, GYURIS, AJSA LUNA, BETTY LOVE, WILLCOX, LOTFI BEGI.

Bővebb információk: dunapartfeszt.hu

(Képek forrása: Duna-part Feszt.)

Ezt is szeretjük