A magyar énekesnő 15 év után vált el: 41 évesen egyedülálló anyaként neveli fiát

Marót Viki szerint azért nehéz az elköteleződés, mert az emberek nagy része nem hagy magának elég gyászidőt.

Marót Viki szingliként
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Marót Viki 2017-ben vált el férjétől 15 évnyi házasság után. Az énekesnő azóta a szinglik táborát erősíti, és egyedülálló anyaként neveli fiát, aki 2010-ben született.

Marót Viki szingliként

A Nova Kultúr Zenekar énekesnője fantasztikusan van, és energiabombaként robbant be a Mokka stúdiójába is. Bár komoly témákat boncolgattak a műsorvezetőkkel, ennek ellenére Marót Viki folyamatos mosollyal beszélt, ahogy új dala is elképesztő humorral áll hozzá a szinglilét és a párkeresés nehézségeinek témájához.

- Nagyon kereknek érzem magam - kezdte mesélni, és elmondta, hogy nagyon jól érzi magát a bőrében szingliként, még akkor is, ha ez annak idején egy óriási váltás volt 15 év házasság után. Mindebben a humor is nagy segítségére van, mely az alaptermészetéhez és az általa közvetített műfajhoz is hozzátartozik.

- Ha körülnézek, akkor a saját korosztályomban is, de korosztálytól függetlenül is azt látom, hogy valamiféle kötődési zavar lehet az emberek lelkében… Ha véget ér egy kapcsolat, akkor annak van egy gyászidőszaka, és ezt nagyon sokan nem tartják önmaguknál sem tiszteletben, hanem egyik kapcsolatból ki, a másikba be… Nem hagynak maguknak elég időt, így aztán szerintem nagyon nehéz az elköteleződés - részletezte álláspontját az énekesnő, aki pontosan ezek elé a komoly témák elé tart görbe tükröt új dalában.

Náray Erikát elhagyta a férje: a válás után egyedül nevelte fel lányukat

A színésznő legnagyobb támasza az édesanyja volt a nehéz időszakban.

Elolvasom

Cover-fotó: TV2/Mokka

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban az AI, vagyis a mesterséges intelligencia előretöréséről, jövőjéről és esetleges veszélyeiről dilemmázzunk. Valóban elveheti a munkánkat az AI? Kell-e félnünk a mesterséges intelligenciától? Hogyan hasznosítható az oktatásban? Teremthet munkahelyeket? Többek között ezekre a kérdésekre keresi a választ Szertics Gergely AI szakértő, Kazár Zalán Kristóf, a Femina vezető szerkesztő-újságírója és Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

Ezt is szeretjük