Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Aki egyszer nemet mond Zendayának, ne is számítson arra, hogy egyszer második esélyt kap. Az egykori Disney-sztár ugyanis nagyon szigorúan kezeli ezt a dolgot: azoknak a nagy divatházaknak például, amelyek a karrierje elején visszautasították őt, nem is hajlandó viselni a darabjaikat.

    Ezt a 27 éves, immár fashionista státuszban lévő színésznő állandó stylistja, Law Roach árulta el a minap egy podcastműsorban, akivel már 13 éve dolgozik együtt. Zendaya Roachnak köszönheti azt is, hogy a nyilvános eseményeken, például a Met-gálán mindig a legjobban öltözött vendégek között tartják számon.

    Felkerestem az öt nagy divatházat, és mind elküldtek. Olyanokat mondtak, hogy próbáljam meg újra jövőre, hogy még túl zöldfülű, hogy most nincs hely a naptárjukban. Ezek a visszajelzések máig megvannak nekem

    – árulta el a stylist, megnevezve a divatházakat: a Chanelre, a Saint Laurentre, a Diorra, a Guccira és a Valentinóra gondolt, melyek darabjait vörös szőnyegen sosem viselte, a divatmagazinok által készített fotózásokon azonban kivételt tett.

    „Soha nem viselt Diort a vörös szőnyegen, ahogy Chanelt és Guccit sem, egyetlen sajtóeseményen vagy bemutatón sem, sehol, soha. Az első alkalom, amikor Valentinóban volt nyilvánosan, akkor volt, amikor szerződés kötelezte erre, szóval amikor korábban azt mondtam neki, »ha nemet mondasz, az örökké nem lesz«, az nagyon-nagyon sokáig igaz volt.”

    (via People)