Ingyenes magyar alkalmazást fejlesztettek az otthoni munkavégzés mérésére

kávézó távmunka laptop dolgozik
Vágólapra másolva!
Egy magyar startup, a Taskfit által fejlesztett ingyenes alkalmazás lehetőséget biztosít a vállalkozóknak, munkáltatóknak, illetve munkavállalóknak arra, hogy mérhessék az otthoni munkavégzést, miközben a személyes adatok védelméről is gondoskodnak.
Vágólapra másolva!

Az alkalmazás segítségével a felhasználók egyszerűen, szinte beavatkozás nélkül nyomon követhetik, hogy milyen időráfordítással és hatékonysággal végzik munkájukat a projektekben, a feladatokról, megbízásokról azok végrehajtása során és a kollégákkal vagy ügyfelekkel eltöltött idő tekintetében.

A startup alkalmazása automatikusan és folyamatosan méri az egyes feladatokkal eltöltött időt, illetve összegyűjti és rendszerezi, hogy melyik feladathoz milyen fájlokat, dokumentumokat, weblapokat használtak,

támogatva ezáltal a munkavégzésre történő fókuszálást az eredményesebb munkavégzés érdekében.

Az ingyenesen használható Taskfit alkalmazás hatékonyan méri a home office munkában eltöltött időt Forrás: Shutterstock

Annak ellenére, hogy sok adatot kezel,

a Taskfit kiemelt hangsúlyt fektet a személyes adatok védelmére

például azáltal, hogy csak a mért feladatok beazonosításához szükséges minimális adatokat tárolja, illetve nem rögzíti a fájlok tartalmát és nem gyűjt, nem tárol és nem tölt fel adatfelhőbe személyes adatokat, nem készít képernyőmentést vagy bármilyen kép- vagy hangfelvételt.

Az alkalmazás már több éves múltra tekint vissza, de a tavaszi lezárások hatására intenzív fejlesztési szakaszba kezdtek, aminek az eredménye az lett, hogy immár mindenki számára ingyenesen letölthető és elérhetővé vált.

Az ingyenesen használható alkalmazás előfizetéses modulokkal, csoportmunkával bővíthető, míg a nagyvállalatok számára egyedi megoldásokat is kínálnak.

Forrás: Növekedés.hu