Gyász

Elhunyt Gulyás Zoltán önkormányzati képviselő, színész, humorista

Gyakori szereplője volt a Gálvölgyi Show című tévéműsornak. 62 évet élt.

2020.11.06 15:13ma.hu

Tragikus hirtelenséggel, szívpanaszok következtében 62 évesen elhunyt Gulyás Zoltán, a Demokratikus Koalíció kecskeméti önkormányzati képviselője, aki a Szövetség a Hírös Városért Egyesület listájáról került be 2019-ben a testületbe - közölte az ellenzéki párt.

Gulyás Zoltán színészként kezdte pályafutását. Játszott a Madách Színházban, a kecskeméti Katona József Színházban, a Centrál Színházban, a Mikroszkóp Színpadon, tagja volt a Vidám Színpadnak. Stand up-estjeivel fellépett a Dumakabaréban is. Dalszövegeket, humoreszkeket, jeleneteket is írt. Gyakori szereplője volt a Gálvölgyi Show című tévéműsornak.

A kecskeméti önkormányzatban kulturális ügyekkel foglalkozott.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.